Απόψε λίγο μετά τις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο συμβούλιο του Διγενή Νεοχωρίου, από το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα προκύψουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.
Με βάση τα τελευταία νέα, η πλευρά των παραιτηθέντων μελών, φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να κάνει στην άκρη, δίνοντας τη δυνατότητα στο νυν πρόεδρο Γιώργο Αλεξίου, να πάρει μαζί με το συνδυασμό του, τα ηνία της ομάδας.
Αυτό μπορεί να γίνει αρχικά, με την ανάληψη της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου και εν συνεχεία, μέσω των εκλογών του Φθινοπώρου.
Μπροστά στον ορατό πια κίνδυνο να χαθούν οι προθεσμίες, αλλά και το σωματείο να παραμείνει σε βαθιά διοικητική κρίση και εσωστρέφεια, τα παραιτηθέντα μέλη, αναμένεται να κάνουν απόψε την κίνηση αυτή, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στον Αλεξίου και τους συνεργάτες του.
Από την πλευρά του, ο νυν πρόεδρος φαίνεται ότι επεξεργάζεται ένα σχέδιο, μαζί με το νομικό του επιτελείο, προκειμένου η ομάδα να πάει απευθείας σε εκλογές και να μη χρειαστεί να οδηγηθεί καθόλου στο πρωτοδικείο.
Οπότε, άπαντες που ασχολούνται με τον ιστορικό Διγενή, είτε στο Νεοχώρι, είτε στο εξωτερικό, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο αποψινό συμβούλιο, όπου ζητούμενο αποτελεί να βρεθεί η κατάλληλη λύση για την ομάδα, προκειμένου αυτή να καταφέρει τη νέα σεζόν να βγει πιο δυνατή διοικητικά, αλλά και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.