Διακοπές τέλος: Από Δευτέρα 4/10 οι “Diamond Fighters” επιστρέφουν σε δράση!

Στις 4 Οκτωβρίου ξεκινάει προπονήσεις μία από τις δυνατότερες σχολές πολεμικών τεχνών στα Τρίκαλα.

Οι “Diamond Fighters” μπαίνουν ξανά σε θέση μάχης και το άθλημα του Kick Boxing-Shido Boxing αναμένεται να γνωρίσει αυτή τη χρονιά μεγάλες, ανεπανάληπτες στιγμές στην πόλη μας.

Ο γνωστός δάσκαλος και υπεύθυνος του Συλλόγου Φώτης Γεωργόπουλος, περιμένει τους μαχητές από τη Δευτέρα 4/10 στο γνώριμο περιβάλλον τους, στο Melathron Gym όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά οι προπονήσεις.

Ο κ. Γεωργόπουλος, με τη σκληρή δουλειά και το μεράκι του, έχει καταφέρει να αναδείξει ουκ ολίγους αθλητές τα προηγούμενα χρόνια, που πλέον μάχονται σε υψηλό επίπεδο.

Οι προηγούμενες επιτυχίες αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον και η φετινή χρονιά αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για το σύλλογο, καθώς έρχονται νέες διακρίσεις , ανάδειξη νέων μαχητών και σημαντικά events που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω το άθλημα στα Τρίκαλα.

Οι εγγραφές στο σύλλογο Diamond Fighters έχουν ξεκινήσει, ενώ θα λειτουργήσουν ξανά τμήματα όλων των ηλικιών (παιδιών-ενηλίκων)

Οι διακοπές τελείωσαν. Από 4 Οκτωβρίου ξεκινάμε δουλειά! Καλές προπονήσεις σε όλους!

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις