Δέντρο έπεσε επάνω σε οχήματα στο δημοτικό κλειστό

Ζημιές σε δύο I.X. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της Κατσιμήδου προκάλεσε η πτώση μεγάλου δέντρου.
Όπως κατέγραψε το TV10.gr το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα μεγάλο δέντρο, που βρισκόταν στο προαύλιο του Κλειστού Γυμναστηρίου έσπασε και έπεσε προς τον δρόμο.
Από την πτώση, ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά υπήρξαν ζημιές στα οχήματα.
Στο σημείο έσπευσε συνεργείο του Δήμου με τους αντιδημάρχους Γιώργο Ζιώγα και Παναγιώτη Ντιντή, η Πυροσβεστική προκειμένου να απομακρύνουν τον κορμό και τα κλαδιά του δέντρου καθώς και η Αστυνομία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Εν ευθέτω χρόνω, θα αποδειχτεί εάν υπάρχουν ευθύνες για το περιστατικό, που από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα σε μια περιοχή μάλιστα που κυκλοφορούν μαθητές.

Related posts

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή

Ο κολοσσός Meta αγκαλιάζει τις θέσεις της Ελλάδας για καθιέρωση ψηφιακής ενηλικίωσης