Δεν τα κατάφερε κόντρα στο ‘Υπατο ο Διγενής

Την ήττα με σκορ (0-3) από τον ΑΟ Υπάτου μέσα στο Μπάμπης Παπαχατζής γνώρισε ο Διγενής Νεοχωρίου σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι του Νεοχωρίου σε καμία των περιπτώσεων δεν μπόρεσαν να βρουν τα πατήματά τους απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και γνώρισαν δίκαια την ήττα με σκορ (0-3).

Η ομάδα της Βοιωτίας άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με σουτ του Μπρούνο για να ανεβάσει τον δίκτυ του σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια ο Παπουλής στο 38′ με το (0-2) να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Ποτουρίδη στο 80΄ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διγενής Νεοχωρίου (Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Βασιλείου, Αυγέρης, Μαχαίρας, Καλτσάς, Παναγιώτου, Χατζηχαραλάμπους.

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπουλής, Ρόδης, Σταγάκης, Ντρούγκας.

Related posts

Δήμητρα/Απόλλων:Πλούσια αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο!

Φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Αμανατίδης

Ο Βαζάκας ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στη Β’ Εθνική