Δελτίο Τύπου των Συλλόγων “ΜοιράΖΩμαι” και “Ε.Μ.Ο.Τ”

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με το κτίριο του Ιδρύματος ΣΤΕΓΗ που ανήκει στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος (Δουσίκου).
Θέλοντας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν έρθει σε δυσμενή θέση λόγω των σοβαρών καταστροφών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel, σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις της δομής με σκοπό να φιλοξενήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν μείνει άστεγοι ή που χρειάζεται να επισκευάσουν τις κατοικίες τους.
Για το σκοπό αυτό επιθυμούμε κάθε δυνατή βοήθεια που μπορεί να μας παρασχεθεί από όποιον φορέα κι αν προέρχεται. (Δήμο, Περιφέρεια, Επιμελητήριο κλπ).
Ευχαριστούμε τους Πατέρες της Ιεράς Μονής Βησσαρίωνος (Δουσίκου), για την ευγενική και γεμάτη αγάπη προσφορά προς τον συνάνθρωπο-αδελφό μας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημά μας.
Ο καθαρισμός του Ιδρύματος έγινε με εθελοντική εργασία όσων ήθελαν να προσφέρουν και εκεί στον καθαρισμό σταματάει η κάθε περεταίρω εμπλοκή.
Είμαστε στη διάθεση όλων όσων μπορούν να προσφέρουν βοήθεια χωρίς να αποκλείουμε κανένα.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του “ΜοιράΖΩμαι”
Θωμάς Τζιωρτζιώτης
                                                                                     Ο Πρόεδρος του ΕΜΟΤ                                             Γιώργος Ζαφείρης

Related posts

Με 250 αθλητές/τριες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στα Τρίκαλα

Ο Τσιούφης στο 95′ έδωσε τεράστιο διπλό στο Διγενή στο ντέρμπι με το Δενδροχώρι

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝ: ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE