Δε “βλέπει” κανέναν!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο, ωστόσο, στην ομάδα μπάσκετ των Ικάρων για μία ακόμη χρονιά κινούνται γρήγορα, προκειμένου να φτιάξουν μία δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να πραγματοποιήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν εμφανίζεται ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σκρέτας, ο οποίος βλέπει την ομάδα του ενισχυμένη, ενώ θα γίνουν σίγουρα και άλλες δυνατές προσθήκες και παράλληλα τις λοιπές ομάδες του ομίλου να κινούνται έως τώρα σε ρηχά νερά.

Ο “Πατριάρχης” έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει στο νέο πρωτάθλημα τους στόχους της, προσθέτοντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ‘Ικαροι στο παρκέ, όπου δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Related posts

Εντυπωσιακή η Μικτή Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Τρικάλων – Νίκη με 5-0 επί της ΕΠΣ Καρδίτσας στον Πυργετό(PICS)

Αφοί Καραγκούνη: Όταν η ποιότητα και η αισθητική γίνονται εγγύηση για κάθε έργο στα Τρίκαλα

ΔΕΗ blue: 54 σημεία φόρτισης στα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας