Δε “βλέπει” κανέναν!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο, ωστόσο, στην ομάδα μπάσκετ των Ικάρων για μία ακόμη χρονιά κινούνται γρήγορα, προκειμένου να φτιάξουν μία δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να πραγματοποιήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν εμφανίζεται ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σκρέτας, ο οποίος βλέπει την ομάδα του ενισχυμένη, ενώ θα γίνουν σίγουρα και άλλες δυνατές προσθήκες και παράλληλα τις λοιπές ομάδες του ομίλου να κινούνται έως τώρα σε ρηχά νερά.

Ο “Πατριάρχης” έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει στο νέο πρωτάθλημα τους στόχους της, προσθέτοντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ‘Ικαροι στο παρκέ, όπου δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Related posts

Το όμορφο, γκαζιάρικο, πετρελαιοκίνητο Renault Megane δεσπόζει στην έκθεση της AutoDeal στα Τρίκαλα(PICS)

Δήμητρα/Απόλλων: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 1986-TRIKALA 14: ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE