Χριστοβασίλης: “Περιμένουμε την απάντηση Γιαννίκη”

Την πρόταση που έχει ήδη γίνει στον Αργύρη Γιαννίκη για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα αποκάλυψε ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο PASsports. Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας σχολίασε τη σημερινή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στις άδειες κερκίδες λόγω πανδημίας, ενώ σημείωσε ότι περιμένει την απάντηση του Γιαννίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χριστοβασίλη στο PASsports:

«Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς δεν μας ήθελε η μπάλα και το σκορ έμεινε στο 1-1. Ακόμη υπάρχουν ελπίδες και πιστεύω ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τη στήριξη του κόσμου σήμερα και την υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα: «Είναι πρόβλημα ότι φέτος δεν είχαμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο μιας και είναι από τις καλύτερες χρονιές που η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι όλο αυτό με την πανδημία να τελειώσει ώστε την επόμενη χρονιά να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη στον ΠΑΣ: «Τίποτα ακόμη. Η πρόταση υπάρχει από εκεί και πέρα θα πρέπει να απαντήσει ο προπονητής όταν θα είναι έτοιμος».

Passports.gr

Related posts

Δήμητρα/Απόλλων:Δύο παιδιά μας στην τεράστια βραδιά του Ολυμπιακού!!

Βέλγιο: Οπαδοί του ΠΑΟΚ με σπασμένα πλευρό στο νοσοκομείο

Πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ στο “Γ. Καραισκάκης” ο Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας Κώστας Βαβίτσας