Χρήστος Γακόπουλος: ‘Ενας πιστός φίλος του ΑΟΤ, παρέλαβε το διαρκείας για τη νέα σεζόν

Ο επί σειρά ετών Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και Αντιπεριφερειάρχης είναι ένας άνθρωπος που διαχρονικά στηρίζει τον ΑΟ Τρίκαλα και κατ’ επέκτασιν τον τοπικό μας αθλητισμό.

Ο Χρήστος Γακόπουλος που όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει την πρώτη ομάδα του νομού αγωνιζόμενη τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών δε θα μπορούσε και φέτος να απουσιάζει από την κερκίδα.

Ο ίδιος παρέλαβε το εισιτήριο διαρκείας του από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΑΟΤ Δημήτρη Παπαδογεώργο, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι θα βρίσκεται όσο μπορεί στο πλευρό της ομάδας, ευελπιστώντας ότι η πορεία της θα είναι αξιόλογη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

‘Εμπρακτη στήριξη από Γακόπουλο σε ΑΟ Τρίκαλα και Τρικαλινό αθλητισμό.

Related posts

‘Ενας νέος,υπέροχος χώρος εκμάθησης του Kick Boxing από το γνωστό προπονητή Φώτη Γεωργόπουλο(PICS)

‘Εκανε το μεγάλο βήμα για την ΑΕΛ Κ15 ο Καλαμπακιώτης Γιώργος Βαβίτσας-Η ανάρτηση του Γιώργου Ράτζα

‘Εκανε “κρότο” με την απόκτηση Αργυρού ο Διγενής Νεοχωρίου