Χλιαρές έως τώρα οι αντιδράσεις των ομάδων της SL2 κατά της αναδιάρθρωσης

Μπορεί στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγο καιρό κατά της αναδιάρθρωσης που προωθεί ο Αυγενάκης οι ομάδες της SL2 να ήταν λαλίστατες, δεν ισχύει όμως το ίδιο και στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore οι αντιδράσεις των ομάδων της Β’ Εθνικής είναι πολύ ήπιες, με εξαίρεση κάποιες τοποθετήσεις του Γιάννη Κομπότη από πλευράς Λεβαδειακού και της Ξάνθης, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους, αλλά με χαμηλούς τόνους.

Γεγονός που εγείρει εύλογα ερωτήματα, καθώς οι ομάδες της SL2 έχουν ταχτεί ανοιχτά κατά της αναδιάρθρωσης η οποία πλήττει τα συμφέροντά τους και θα μετατρέψει ένα ανταγωνιστικό και ελκυστικό πρωτάθλημα, σε κάτι σαν περιφερειακό πρωτάθλημα, με λιγότερα έσοδα και σαφώς μικρότερο ενδιαφέρον.

Αντίθετα, οι εκπρόσωποι των ομάδων της FL είναι λαλίστατοι , αποθεώνοντας τον Αυγενάκη και φυσικά τασσόμενοι υπέρ της αναδιάρθρωσης,  η οποία αν τελικώς γίνει θα εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα γίνει μέχρι το τέλος της τηλεδιάσκεψης, καθώς όσα ειπωθούν σε αυτή θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το εάν ο Αυγενάκης θα προχωρήσει ή όχι το σχέδιό του.

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024