Χιτσκοκικό φινάλε και τελικά ισοπαλία στο Απόλλων Λάρισας-Καραισκάκης

Απίστευτο φινάλε είχαμε στην Φιλιππούπολη, εκεί όπου η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά δέχτηκε γκολ στο φινάλε από Αθανασιάδη στο 90′ και παρέμεινε σε θέση υποβιβασμού. Τα παίζει όλα για όλα τη τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Άρτας απέναντι στον ΟΦΙ και περιμένει τα άλλα αποτελέσματα (Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας και Τρίκαλα – Απόλλωνα Λάρισας) για να παραμείνει στη κατηγορία.

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς, έχοντας μεν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση προς την εστία του Χουάντερσον. Στο 32΄ ο Σέχου με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας της Άρτας για να κάνει το 1-0.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» πίεσαν για να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ άμεσα! Ο Ντα Κάμπο στο 44′ νικήθηκε από τον Χουάντερσον. Στο 56′ ήταν η σειρά του Μπαλογιάννη να… μην καταφέρει να νικήσει τον πολύπειρο πορτιέρο. Και αφού ο Απόλλων δεν έβαζε το γκολ, το πέτυχε η ΑΕΚ στο 83′ με τον Λόβριτς. Και στο 86′ ήρθε και η ανατροπή από τον Ρούνεϊ. Αλλά λίγο πριν το 90′ ο Αθανασιάδης έκανε το 2-2 και “σφράγισε” την παραμονή της ομάδας του στη κατηγορία.

Σκόρερ: 32′ Σέχου, 88′ Αθανασιάδης – 84′ Λόβριτς, 87′ Ρούνεϊ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φραντζέσκος): Αστράς, Σκούπρα, Καρρίκι, Λουκάς, Καμπέρης, Μπάλλας, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Αθανασιάδης, Τασιουλής (70′ Χατζής), Σέχου (42′ Μπαλογιάννης)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Χατζηδίμπας, Θεολόγου (30′ Ρουμπανγκουά, 74′ Φετεινίδης), Μπεκατώρος, Λόβριτς, Ναζίμ, Κορέλας, Ρούνεϊ, Δούμτσιος, Λουίζ Φελίπε (46′ Μπρέμπος).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Liganews.gr

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας