Χειροκροτήματα στο φινάλε, μεμονωμένες αποδοκιμασίες και αυστηρό μήνυμα Μπέκα

Το φινάλε της αναμέτρησης στο στάδιο βρήκε το σύνολο των φιλάθλων να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα , παρά την ισοπαλία που παραχώρησαν στον Αιγινιακό.

Ο κόσμος προφανώς αναγνωρίζει ότι οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , καταβάλλοντας δυνατή προσπάθεια.

Ωστόσο, κάποιοι λιγοστοί φίλαθλοι αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, μετρημένοι στα δάκτυλα, ενώ φαίνεται ότι ένας εξ’ αυτών είχε και φραστική αντιπαράθεση με τον Στέλιο Μπέκο.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα προφανώς ενοχλημένος από το συγκεκριμένο γεγονός έστειλε αυστηρό μήνυμα μέσω ανάρτησης όπου αναφέρει τα εξής:

Όσοι θέλετε να βρίσετε παίκτες προπονητές τεχνικό τιμ ελάτε να το κάνετε μπροστά μου. Αν έχετε βέβαια γνώση τι σημαίνει ⚽️ .
Αλλιώς πάτε στα γραφεία πάρτε πίσω το διαρκείας ( που δεν αγοράσατε) και καλες βόλτες στην προσωπική σας ζωή. Στο γήπεδο δεν σάς χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς.
Χρειαζόμαστε τα παιδιά τις γυναίκες τις οικογένειες ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ τους ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ την ΛΕΣΧΗ και όλους αυτούς τούς αγνούς φιλάθλους πού ζούνε κι αναπνέουν για την ΟΜΑΔΑ πού λέγεται 🔵🔴 Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ομάδας που αναφέρει:

Το πρωταθλημα ΤΩΡΑ αρχιζει
🙏🔵🔴 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🔴🔵🙏
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και τον παλμό. Απομονωνουμε τούς λίγους ανεγκεφαλους. …
ΟΜΑΔΑ ΛΕΣΧΗ ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.
🙏 ΜΟΝΟ Α.Ο.Τ

Related posts

Το Βαλτινό πήρε το γειτονικό ντέρμπι με το Γοργογύρι μπροστά σε περισσότερους από 250 θεατές!!!(PICS)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κεφαλοβρυσιακού ο Κέφος

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στη Β’ Ερασιτεχνική