BREAKING: Δεν ξεκινάει η SL2 το Σαββατοκύριακο 7-8/11

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της SL2 με κύριο θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος βάσει και των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Trikalascore ανακοινώθηκε στις ομάδες ότι το πρωτάθλημα δε θα ξεκινήσει τελικά το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η σέντρα να γίνει το μεθεπόμενο Σ/Κ 14-15/11,

Μέχρι τότε βέβαια θα πρέπει η Λίγκα να έχει κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να πειστεί ο Νίκος Χαρδαλιάς ότι θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Related posts

Παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ απέκτησε ο ΑΟ Τρίκαλα

Εγγύηση η παρουσία του Χρυσόστομου Ευσταθίου στο νέο Δ.Σ του ΑΟ Τρίκαλα 2011

Γ. Ράπτης: “Να βοηθήσουμε διοικητικά και οργανωτικά στη λειτουργία του ΑΟ Τρίκαλα2011, στόχος η παραμονή και το ωραίο ποδόσφαιρο”