Aυγενάκης: “Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα για το ερασιτεχνικό”

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα (20/12) ο Λευτέρης Αυγενάκης και παρακολούθησε τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την Πρίστινα για τον τρίτο γύρο του EHF Cup.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στο θέμα της επιστροφής των ερασιτεχνικών αθλημάτων στην αγωνιστική δράση, όπου και σημείωσε:

«Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα. Όσο σεβόμαστε τις οδηγίες των ειδικών τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Εύχομαι το συντομότερο να περιορίσουμε τη μετάδοση του κορονοϊού και να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τα πάντα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των λοιμοξιωλόγων που έχουν τον τελευταίο λόγο.

Θέλω να σημειώσω και κάτι άλλο. Κατανοώ πλήρως όλους τους αθλητές που επιθυμούν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Αυτή την ώρα η προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Υπάρχει μία εμπειρία από την πρώτη καραντίνα και θεωρούμε ότι η επιστροφή αυτή την φορά θα είναι πιο εύκολη. Ωστόσο όλα θα γίνουν μετά την συμβουλή των λοιμωξιολόγων»

Related posts

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων – Νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης και τη ΡΑΑΕΥ

Συνάντηση της Μαρίνας Κοντοτόλη με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Τρικάλων

Κλείνει για 2 ημέρες η μεγάλη πισίνα στο κολυμβητήριο