Αύριο τα σπουδαία για τη συγχώνευση

‘Ικαροι και Αίολος/Γόμφοι έχουν δώσει εδώ και ημέρες σε επίπεδο παραγόντων τα χέρια, όσον αφορά τη συνένωση δυνάμεων των δυο ομάδων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Μάλιστα, αύριο στη 1μ.μ. , αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κοινή συνέντευξη τύπου των ανθρώπων των δύο συλλόγων που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Παντελιδάκη», από την οποία θα γίνουμε σίγουρα όλοι πιο σοφοί, καθώς θα αναλυθεί προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ το νέο εγχείρημα που έρχεται να ταράξει τα νερά στο τοπικό μας μπάσκετ.
Να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα ο μπασκετικός ΑΟΤ δε θα συμμετάσχει τελικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα και θα κατέλθει αυτόνομος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Αντίθετα, θα ενταχτούν στη νέα προσπάθεια άλλες ομάδες όπως ο Κρόνος κλπ, με τον πολύπειρο Κώστα Θάνο να αναλαμβάνει τα πάντα σε επίπεδο Ακαδημιών.
‘Οσον αφορά τη νεοσύστατη ομάδα, θα λάβει όνομα που θα ψηφίσουν οι περισσότεροι μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, το οποίο θα παραπέμπει σε Τρίκαλα, αν και εικάζεται ότι το ΑΦΜ θα είναι εκείνο των Ικάρων.
Ο Χάρης Φόρος φαίνεται ότι θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, ενώ έχουν γίνει και συζητήσεις με στελέχη των δύο ομάδων, προκειμένου να κλείσει άμεσα και το Staff με τους πλέον ικανούς.
‘Οσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία στη νέα ομάδα όλων των πρωτοκλασάτων παικτών των δύο ομάδων, οι οποίοι βέβαια ξεχώρισαν και είχαν ικανοποιητική παρουσία τη φετινή χρονιά και οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν και την επόμενη χρονιά, ακόμη και αν η ομάδα αγωνιστεί τελικά στην Α2’ και όχι στη Β’ Εθνική.
Περισσότερα αύριο το μεσημέρι.

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024