ΑΣ Μετέωρα: Αποφάσισαν και τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ

Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΑΣ Μετέωρα βρέθηκαν μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα, δηλαδή το αν θα αποδέχονταν την πρόσκληση της ΕΠΟ για να συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία ή θα επέλεγαν να αγωνιστούν και πάλι στην Α’ Ερασιτεχνική.

Παρά το δέλεαρ της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία, οι ιθύνοντες του Καλαμπακιώτικου σωματείου βλέποντας τα μεγάλα έξοδα που θα τους ακολουθούσαν εάν επέλεγαν Γ’ Εθνική και δεδομένου ότι ο προγραμματισμός τους είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό για το τοπικό, δεν είχαν άλλη επιλογή απ’το να πουν τελικά “όχι”, καθώς ήταν ήδη πολύ αργά για να μπορέσουν να οργανωθούν για την παραπάνω κατηγορία, ώστε να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα.

‘Ετσι λοιπόν τα Μετέωρα θα παίξουν και πάλι στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, εκεί όπου θα έχουν την ευκαιρία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα να ψάξουν τον τρίτο σερί τίτλο τους και θα συνεχίσουν έτσι τον προγραμματισμό τους για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Εδώ που τα λέμε, η Γ’ Εθνική πλέον έχει γίνει μία πολύ δαπανηρή κατηγορία και για αυτό το λόγο αρκετά σωματεία δεν κατεβαίνουν στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!