Αποσύρεται από τον Α.Ο Τρίκαλα ο Σκόνδρας και πιθανό να συνεχίσει από άλλο πόστο

Ο Νίκος Σκόνδρας δε θα βρίσκεται στο ρόστερ του Α.Ο Τρίκαλα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

‘Οπως ο ίδιος ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκο Σαμολαδά, θα πρέπει να σταματήσει από τους κυανέρυθρους, προκειμένου να βοηθήσει επαγγελματικά τον πατέρα του, στην οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτουν.

Η απόφαση ήταν δύσκολη για τον Τρικαλινό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία θα είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ομάδα της πόλης του την οποία αγαπάει ιδιαίτερα, αλλά δε γινόταν διαφορετικά, καθώς αναγκαστικά προτεραιότητα για τον ίδιο έπρεπε την παρούσα χρονική στιγμή να αποτελέσει η επιχείρηση.

Ο Νίκος Σαμολαδάς έκανε αποδεκτό το αίτημα του παίκτη και από την πλευρά του πρότεινε στο Σκόνδρα να συνεχίσει στην ομάδα από άλλο πόστο, όπου θα μπορεί να βρίσκει το χρόνο να βοηθήσει.

Ο ποδοσφαιριστής είδε θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση και δεν αποκλείεται σύντομα να την αποδεχτεί και να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι ποδοσφαιρικά ο Σκόνδρας τους επόμενους μήνες δεν πρόκειται να αγωνιστεί κάπου αλλού, αλλά και αν το πράξει θα είναι σε κάποια ομάδα ερασιτεχνικού της περιοχής, απλά και μόνο ως χόμπι.

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά