Σε λίγες ώρες, τα Τρίκαλα ταξιδεύουν στην Ιταλία! 🇮🇹
Όλα είναι έτοιμα για το ξεχωριστό Apulia Event, που πραγματοποιείται απόψε, Πέμπτη 20 Αυγούστου, στο Diverso, στην οδό Κανούτα, δίπλα στον Ληθαίο.
Για μία βραδιά, το αγαπημένο all-day στέκι μεταμορφώνεται σε μια αυθεντική ιταλική γωνιά, συνδυάζοντας εκλεκτές γεύσεις, καλοκαιρινή διάθεση και μουσική σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό δίπλα στο ποτάμι.
Στο επίκεντρο της βραδιάς βρίσκεται η ιταλική γαστρονομία, με spaghetti με καραβίδες και γαρίδες, αλλά και αυθεντική ιταλική πίτσα, δημιουργώντας ένα μενού που υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις.
Και φυσικά, από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Ο Akis Mpalatsos αναλαμβάνει το DJ set, δίνοντας τον κατάλληλο ρυθμό και μετατρέποντας το Apulia σε ένα καλοκαιρινό event γεμάτο γεύσεις, μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα.
Το σκηνικό δίπλα στον Ληθαίο, η δροσιά του ποταμού και η ιταλική κουζίνα δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα διαφορετικό αυγουστιάτικο βράδυ στην πόλη.
Απόψε το Diverso γίνεται… Apulia!
Ένα γαστρονομικό και μουσικό ταξίδι στη Νότια Ιταλία, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από τα Τρίκαλα.
📍 Diverso – Οδός Κανούτα, παραποτάμια
📅 Πέμπτη 20 Αυγούστου