Απόλυτος στο στόχο της ανόδου ο Μαντζανάς που συνεχίζει το μεταγραφικό σχεδιασμό

Από την πρώτη ημέρα που ηρθε στα Τρίκαλα ο Παναγιώτης Μαντζανάς ως χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας του ΑΟ Τρίκαλα δεν το έκρυψε ότι για τον ίδιο η άνοδος του ΑΟΤ αποτελεί μονόδρομο.

Στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζει ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τις βλέψεις του, όσον αφορά τους στόχους των κυανέρυθρων.

Μέχρι τέλους λοιπόν θα το παλέψει ώστε να βγάλει την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία και αυτό καταδεικνύουν και οι κινήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα.

Αναμένοντας τις εξελίξεις στο γειτονικό Απόλλωνα Λάρισας ο Παναγιώτης Μαντζανάς είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί να φέρει ποδοσφαιριστές που τυχόν θα μείνουν ελεύθεροι από εκεί.

Σε αυτό θα παίξει θετικό ρόλο και η προσωπική του φιλία με κάποιους εκ των παικτών των Απολλωνιστών που βρίσκονταν και πέρυσι στο ρόστερ.

Παράλληλα, φαίνεται ότι ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται μία ανάσα από συμφωνία με τον Καρανίκα, έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία.

‘Ολη η παραπάνω κινητικότητα δείχνει τις προθέσεις Μαντζανά που εμφανίζεται αποφασισμένος να πετύχει, κάτι που φυσικά θα φανεί στο τέλος όταν θα γίνει το ταμείο.

Related posts

Φαβορί για τον πάγκο του Πιερικού ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;