Αποχώρηση Παπαγιάννη από τον προεδρικό θώκο του Αχιλλέα Μπάρας

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του Αχιλλέα Μπάρας γνωστοποιεί μέσω προσωπικής επιστολής ο Κώστας Παπαγιάννης.

Ο ίδιος αναφέρει το λόγο που αποχωρεί, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Το κουμάντο του Αχιλλέα περνάει πλέον στους Σωτήρη Καλτσή, Λεωνίδα Τζίτζο και Κωνσταντίνο Ευσταθίου που επί της ουσίας θα είναι εκείνοι που θα τρέξουν την ομάδα από εδώ και πέρα.

Η επιστολή του Κώστα Παπαγιάννη:

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές, μελη του ΔΣ, Προπονητές και φίλοι της ένδοξης ομάδας μας!! Σάς ευχαριστώ όλους για την καλή συνεργασία πού είχαμε στα τόσα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του ΑΟ Αχιλλεα Μπάρας!! Ανώτεροι λόγοι με αναγκάζουν να απουσιάσω για ένα διάστημα 3-4 μηνών στο εξωτερικό!! Βέβαια στο πόστο μου, αφήνω τον έμπειρους και εκλεκτούς συνεργάτες, τους, Σωτήρη Καλτση, Λεωνίδα Τζιτζο και Κων/νο Ευσταθίου!! Ο Σωτήρης Καλτσης χρόνια κοντά στην ομάδα και τα τελευταία 2 χρόνια απο τη θέση του τεχνικού δ/ντη και ο άνθρωπος που συνέβαλε στην στην συγκρότηση της ομάδας!!! Γι αυτό και τον ορίζω στη θέση μου!! Πιστεύω θα ανταποκριθουν στο έργο τους στο οποίο τους εύχομαι!!! Εκ των προτέρων τους ευχαριστώ για την πολύμηνη άδεια πού παίρνω και θα απουσιάζω!!! Καλή υπόλοιπη ποδοσφαιρική χρονιά!!!

Με εκτίμηση : Κ Παπαγιαννης!!

Related posts

Δυνατή συμμετοχή από τους Τρικαλινούς παλαιμάχους καλαθοσφαίριστης στο 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

O Bαγγέλης Γρατσάνης Παρατηρητής στον αυριανό τελικό της Superleague U15 Oλυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα ο Θανάσης Λιούτας Μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση