Από βδομάδα έρχονται μαζικές εξελίξεις

‘Ηρεμο θα είναι το Σαββατοκύριακο γύρω από τον ΑΟ Τρίκαλα, καθώς δεν πρόκειται να προκύψουν κάποιες εξελίξεις, αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι δε θα γίνουν τις ημέρες αυτές κάποιες σημαντικές συναντήσεις. Αντίθετα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι την Κυριακή Μπέκας, Σαμολαδάς θα βρεθούν στη Γερμανία και θα συναντηθουν με το Νίκο Καγιούλη, που θα τραβήξει μπροστά σε όλη αυτή τη νέα προσπάθεια.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι και ο Παναγιώτη Μαντζανάς ενδέχεται να πάει Γερμανία, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα βρίσκεται τις ημέρες αυτές σε διακοπές.

Καγιούλης, Μπέκας και Σαμολαδάς θα έχουν πολύωρες συναντήσεις, αναφορικά με το πως θα κινηθούν, αλλά και την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα θα προσδιοριστούν και οι ρόλοι που θα έχει ο κάθε ένας.

Στα Τρίκαλα, αναμένεται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να γίνουν όλες οι διαδικασίες προκειμένου ο ΑΟ Τρίκαλα να περάσει και επίσημα στην ομάδα Καγιούλη, το ιδιο και ο ερασιτέχνης.

‘Ετσι , από Τρίτη, αφού πιθανότατα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι παραπάνω διεργασίες, θα υπάρξει μπαράζ εξελίξεων που θα αφορά το θέμα του προπονητή, το έμψυχο δυναμικό, τη στελέχωση της πρώτης ομάδας, αλλά και της Ακαδημίας που αυτή τη στιγμή έχει μείνει ακέφαλη.

Μέσα από τις κινήσεις αυτές θα διαφανούν εκ πρώτης και οι γενικότερες προθέσεις της νέας διοίκησης, αλλά και το πόσο ψηλά θα μπει ο πήχης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο