Από Δευτέρα τα σπουδαία

Δεν προέκυψε μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε κάποια εξέλιξη όσον αφορά το μείζον θέμα της πώλησης του Α.Ο Τρίκαλα.
Ως γνωστόν, ο Ηλίας Αιβάζογλου έχει βάλει πωλητήριο στην ομάδα και περιμένει τον ενδιαφερόμενο ή τους ενδιαφερόμενους να του χτυπήσουν την πόρτα και να προχωρήσουν στην αγορά.
Πάντως, επειδή ο χρόνος κυλάει και έχουμε φτάσει δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα πρέπει οι όποιοι ενδιαφερόμενοι να κινηθούν άμεσα εάν θέλουν να χτίσουν εκείνοι την ομάδα, κάνοντας το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Θα τρέξει κανονικά την ομάδα ο Σαμολαδάς

Σε περίπτωση που, πάντως, μέχρι τη Δευτέρα δεν υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση αγοράς της ομάδας είναι δεδομένο ότι ο Ηλίας Αιβάζογλου θα την τρέξει κανονικά μέσω του Νίκου Σαμολαδά.
Εκείνος είναι που θα κάνει όλες τις κινήσεις με πρώτη αυτή εύρεσης του νέου τεχνικού και εν συνεχεία κλεισίματος του ρόστερ.
Ο Σαμολαδάς ήδη μιλάει με παίκτες και έχει κάνει συζητήσεις ανανεώσεων, αλλά και τα δικά του χέρια παραμένουν δεμένα σε ένα βαθμό, από την ώρα που η ομάδα είναι προς πώληση.

Τα έξοδα θα αυξήσουν και το ποσό πώλησης

Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι εφόσον η νυν διοίκηση αρχίσει να δαπανά χρήματα για μεταγραφές ανανεώσεις και ότι άλλο συνεπάγεται για το σχεδιασμό της νέας σεζόν, τα λεφτά αυτά θα προστεθούν στα χρήματα που αφορούν το ποσό πώλησης της ομάδας και θα τα επιβαρυνθεί ο νέος αγοραστής.
Και αυτό, γιατί ξεκάθαρα το ποσό το οποίο διαπραγματεύεται ο Ηλίας Αιβάζογλου να πουλήσει τον Α.Ο Τρίκαλα είναι δίχως τα όποια έξοδα κάνει για την επόμενη χρονιά.

Related posts

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ ΤRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Trikala Basket:Tη Μ. Τετάρτη ο δεύτερος τελικός με τη Νήαρ Ηστ- 3 ευρώ γενική είσοδος

‘Ετοιμος για τον πρώτο τελικό ο ΑΟΤ BC-Γενικό κάλεσμα στους φιλάθλους