Απίστευτη λαοθάλασσα από χιλιάδες Τρικαλινούς στη συγκέντρωση για τα 57 αθώα θύματα των Τεμπών(PICS)

Xιλιάδες Τρικαλινοί γέμισαν όλο το κέντρο της πόλης, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στους 57 ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πριν 2 ακριβώς χρόνια.

‘Ανθρωποι όλων των ηλικιών έδωσαν βροντερό παρόν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε κεντρικό σημείο των Τρικάλων, με τον κόσμο να ζητάει δικαιοσύνη και δικαίωση για τα αθώα θύματα.

Mεγάλος αριθμός ανθρώπων διαδήλωσε και στο σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων, αναρτώντας και αρκετά πανό.

Αν μη τι άλλο, η προσέλευση κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ την ίδια ώρα η τοπική αγορά νέκρωσε, καθώς όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά σε ένδειξη πένθους.

Δείτε εικόνες:

Related posts

Πραγματοποιήθηκαν πληρωμές στον ΑΟ Τρίκαλα

Καγιούλης-Μπέκας καλεσμένοι στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Δημοκρατίας

Συνάντηση καταξιωμένων Τρικαλινών επιχειρηματιών στη Food Expo