Απαγορεύεται να γκελάρει

Η σημερινή 5η αγωνιστική περιλαμβάνει ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος στο γήπεδο Θήβας θα αναμετρηθεί με το ισχυρό ‘Υπατο.
Οι κυανέρυθροι που είναι στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου, θέλουν να παραμείνουν εκεί και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσουν το σημερινό τους αντίπαλο.
Τα Τρίκαλα θα έχουν στον πάγκο τους τον Τάκη Ρούσσα στην τελευταία του παρουσία ως τεχνικός των κυανέρυθρων και τον Κώστα Φραντζέσκο στην εξέδρα, μία ημέρα πριν αναλάβει και επίσημα καθήκοντα.
Το ‘Υπατο διαθέτει και φέτος μία αξιόλογη ομάδα που ωστόσο δεν έχει βλέψεις ανόδου, απλά θέλουν όπως πέρυσι, να πραγματοποιήσουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.
Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος τα Τρίκαλα ευτυχώς δε θα στερηθούν κάποιον παίκτη πέρα του Δημητρη Σανδραβέλη που αναμένεται να επιστρέψει μετά τις γιορτές , έπειτα από τον τραυματισμό του.
Αντίθετα, κανονικά θα δώσουν το παρόν οι Κουσκουνάς, Λουκάς και Θεολόγου που αποθεραπεύτηκαν πλήρως.

Η αποστολή του ΑΟΤ

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Τάκης Ρούσσας ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή και είναι οι εξής: Γρηγοριάδης, Αναγνώστου, Αλεξίου, Θεολόγου, Κατσαντώνης, Κοντογεώργος, Κορέλας, Κουσκουνάς, Κουτσιανικούλης, Κωστόπουλος, Λουκάς, Λώττας, Μπραντίτσας, Νιάρος, Νίντος, Παπακώστας, Ριζογιάννης, Σεμπράτσι, Τσιαφίτσας, Γιοκέ.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παϊτέρης, Μπουρούσης, Σανδραβέλης και Γκοβίνας.

To σημερινό πρόγραμμα (5η αγ.-15.00)
ΑΟ Υπάτου-ΑΟ Τρίκαλα
Ναυπακτιακός-Αστέρας Πετριτή
Λευκίμμη-Χαλκίδα
Φήκη-Ζάκυνθος 11π.μ
Διγενής Νεοχωρίου-Βύζας Μεγάρων
Παμαγρινιακός-Τηλυκράτης
Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάργας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 6-3 10
2 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 5-2 9
3 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 4-0 8
4 ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 8-3 8
5 ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ 4-2 7
6 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 4-2 7
7 ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4-4 5
8 ΠΟ ΦΗΚΗΣ 3-6 4
9 ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 5-7 4
10 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5-8 4
11 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 1-2 3
12 ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-2 3
13 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 3-6 2
14 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 2-7 0

Related posts

Τάσος Κρητικός: Η σπουδαία καριέρα του και η μεγάλη μάχη για τη ζωή που κέρδισε

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Η πραγματική δημιουργική απασχόληση ανοίγει την αυλαία της την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

Βράχος Καστρακίου: ‘Εδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο πορτιέρο Φώτη Υφαντή