ΑΟ Βαλτινού: Το φως της ελπίδας είναι πάντα πιο λαμπρό από το σκοτάδι των προβλημάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ !!!

Για πάνω από 20 χρόνια, το γήπεδο του Βαλτινού παρέμενε υπό το σκοτάδι των ξεπερασμένων προβολέων του, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες. Η έλλειψη επαρκούς φωτισμού εμπόδιζε τους αθλητές μας, να προπονηθούν σωστά και να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του νέου προέδρου της τοπικής μας κοινότητας , κ. Τσιγάρα Βάιου, να διεκδικήσει την αντικατάστασή τους, ο δήμος αρνήθηκε να ανταποκριθεί και να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίλυση του προβλήματος.

Όμως, ευτυχώς, το φως ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε! Ο Σάκης Γεωργίου, καταγόμενος από το Βαλτινό και μόνιμος κάτοικος Αθηνών, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για το χωριό του, αποφάσισε να δράσει. Καλύπτοντας όλα τα έξοδα και με πολλή προσωπική εργασία, τοποθέτησε νέους, σύγχρονους προβολείς LED στο γήπεδό μας. Με αυτή την κίνησή του, άλλαξε κυριολεκτικά και μεταφορικά την εικόνα του γηπέδου μας, δίνοντας φως και ελπίδα τόσο στους μικρούς αθλητές της ακαδημίας μας όσο και στους παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Η τοποθέτηση των νέων προβολέων δεν αποτελεί μόνο μια αισθητική αναβάθμιση, αλλά και μια ουσιαστική βελτίωση της ενεργειακής κατανάλωσης του χωριού μας. Οι 12 παλιοί προβολείς αντικαταστάθηκαν από 4 (προσεχώς 8!!!) σύγχρονους προβολείς LED, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας στο 1/4 τουλάχιστον της προηγούμενης. Αυτό σημαίνει μικρότερο κόστος, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και, κυρίως, λιγότερη επιβάρυνση για το περιβάλλον.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Σάκη Γεωργίου για την απίστευτη αυτή πράξη του. Ενέργειες σαν κι αυτές μας θυμίζουν πως η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον τόπο μας μπορεί να κάνει θαύματα.

Related posts

Ξεκινάει η λειτουργία παιδικού τμήματος από τον ΠΟ Φήκης

‘Ανετη πρόκριση για την ΑΕΤ απέναντι στο Σπάρτακο

Φιλική νίκη της Λυγαριάς απέναντι στην ΑΕΤ, στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει πρωταθλήματος(PICS)