ΑΟ Τρίκαλα: Να μας κυνηγάνε οι αντίπαλοι, να μας κυνηγάνε και οι δικοί μας; Ως εδώ…

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα με αφορμή το ξεσπίτωμά του για τρίτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι.

Οι “κυανέρυθροι” για πρώτη φορά τοποθετούνται επί του θέματος, ρίχνοντας τις ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τη μη αδειοδότηση του δημοτικού σταδίου, προσθέτοντας παράλληλα ότι δε θα γίνουν μπαλάκι στις οποιουδήποτε είδους αντιπαραθέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ελληνική μυθολογία, ο Κρόνος έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά. Στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, φαίνεται πως η ίδια η Πολιτεία κατατρώει τα δικά της παιδιά: τα αθλητικά σωματεία που παλεύουν να κρατήσουν ζωντανό τον αθλητισμό, συχνά χωρίς την αυτονόητη στήριξη που δικαιούνται.
Ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!
Κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία, στην αδιαφορία και στη μετακύλιση ευθυνών από τον έναν στον άλλον!
Η ομάδα μας βρίσκεται στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. Παλεύει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μοχθεί, ιδρώνει και δικαιώνει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού επιτελείου και όλων όσοι βρίσκονται δίπλα της. Κι ενώ θα έπρεπε να έχει την αυτονόητη στήριξη των αρμόδιων φορέων, βρίσκεται για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με εμπόδια που δυσκολεύουν την πορεία της και την αναγκάζουν να εγκαταλείπει τη φυσική της έδρα!
Και δεν είναι η πρώτη φορά!
🔴 ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ για την οικονομική ζημιά που υπέστη η ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με την Α.Ε.Λ., όταν αναγκάστηκε να αγωνιστεί στην έδρα του αντιπάλου, προκειμένου να αποφύγει τον μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών.
🔴 ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ όταν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς αναγκαστήκαμε να τον δώσουμε στο φιλόξενο γήπεδο της Καλαμπάκας.
🔴 ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Η νέα αναβολή στην έκδοση της άδειας για τη διεξαγωγή του αγώνα του Α.Ο. Τρικάλων με τον Διγενή Νεοχωρίου στη φυσική μας έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ξεπερνά κάθε όριο υπομονής. Το αποτέλεσμα; Η ομάδα μας αναγκάζεται να ξενιτευτεί και πάλι, καταφεύγοντας στη φιλόξενη Καλαμπάκα.
Μέχρι πότε θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση;
Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αντί να ασχολείται αποκλειστικά με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αναγκάζεται να αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν.
Κύριοι, όποιες αντιπαλότητες και διαφωνίες υπάρχουν μεταξύ σας, γνωρίζετε πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε και ποιους αφορά. Δεν μπορεί, όμως, να τις πληρώνει ο Α.Ο. Τρίκαλα!
Ο αθλητισμός δεν είναι πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων. Τα σωματεία δεν είναι πιόνια, ούτε μπαλάκια του τένις ή του πινγκ πονγκ για να τα μετακινεί ο καθένας ανάλογα με τις διαθέσεις και τις διαφορές του.
Πίσω από τον Α.Ο. Τρίκαλα υπάρχουν αθλητές, προπονητές, άνθρωποι που διαθέτουν χρόνο και χρήμα, φίλαθλοι που ακολουθούν και στηρίζουν την ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά και μια ολόκληρη πόλη που θέλει να βλέπει την ομάδα της να αγωνίζεται στο σπίτι της.
Αυτούς όλους τούς υπολογίζει κανείς;
Πού είναι οι υπεύθυνοι; Πού είναι οι λύσεις; Πού είναι η μέριμνα για τον αθλητισμό; Γιατί οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις υπάρχουν στα λόγια, αλλά όταν έρχεται η ώρα των πράξεων, η ευθύνη χάνεται από γραφείο σε γραφείο;
Και το ερώτημα είναι απλό: Αν μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα αυτονόητα, τι ακριβώς μπορεί να περιμένει;
Ο Α.Ο. Τρίκαλα δεν ζητά χάρες ούτε προνόμια. Ζητά σεβασμό, υπευθυνότητα και άμεσες λύσεις!
Ζητά να αγωνίζεται στη φυσική του έδρα. Ζητά να μην υποχρεώνεται να πληρώνει τις συνέπειες καθυστερήσεων, παραλείψεων ή αντιπαραθέσεων που δεν τον αφορούν.
Και ας το ξεκαθαρίσουμε: η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν πρόκειται να πάψει να διεκδικεί όσα δικαιούται!
Γιατί η κορυφή κατακτιέται με ιδρώτα, αλλά η αξιοπρέπεια δοκιμάζεται από εκείνους που θα έπρεπε να τη σέβονται.
Κύριοι, ο Α.Ο. Τρίκαλα δεν σας ζητά να παίξετε μπάλα. Σας ζητά να κάνετε τη δουλειά σας!
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!
Και κάτι τελευταίο, για όσους φαίνεται πως το έχουν ξεχάσει:
Ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ!
Δεν είναι κάποια ομάδα που μπορεί να περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο επειδή κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δώσουν λύσεις.
Η ομάδα ανήκει στα Τρίκαλα, στον κόσμο της και στην ιστορία της.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: «Οι υβριδικές απειλές μπορούν να πλήξουν κρίσιμες υποδομές και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος»

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στη SIAL Paris 2026 με τρία περίπτερα – Παρουσίασε το νέο Drinking Greek Yogurt και τα προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη

Βράχος Καστρακίου: Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι με Λυγαριά