ΑΟ Σαραγίων VS ΑΣ Μετέωρα: Αύριο το σπουδαίο μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ Ερασιτεχνικής

Και τώρα οι δυο τους: ΑΟ Σαραγίων και ΑΣ Μετέωρα , αφού κατέκτησαν την πρωτιά στους δύο ομίλους της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας , θα αναμετρηθούν αύριο στις 4μ.μ. στο γήπεδο Φήκης, με το νικητή να κερδίζει δύο έπαθλα: Κατ’ αρχήν, τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής Α’ Ερασιτεχνικής και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για μία σπουδαία μάχη, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, η οποία ενδέχεται να κριθεί στη λεπτομέρεια.

Ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Σαραγίων, με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη σε μία τέτοια αναμέτρηση και έχοντας πετύχει ήδη κάτι πρωτόγνωρο φέτος, δηλαδή να κατακτήσει τον τίτλο στον 1ο όμιλο, θα τα δώσει όλα για τη νίκη, έχοντας όμως κάποιες  απουσίες.

Ο προπονητής του ΑΟΣ Τέο Λιούλιος, είναι ο άνθρωπος ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει αυτή την ομάδα σε μία παρέα, μία οικογένεια και για τον ίδιο ο αγώνας αυτός αποτελεί μία σημαντική πρόκληση, όπως και για τη διοίκηση του ΑΟ Σαραγίων, που κατέβαλλε φέτος μεγάλη προσπάθεια για να φέρει τόσο ψηλά την ομάδα της συνοικίας τους.

Ο τυπικά φιλοξενούμενος ΑΣ Μετέωρα, αφού κατέκτησε επάξια την πρωτιά στο 2ο όμιλο και σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα, έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Α’ Ερασιτεχνική και θέλει το ίδιο να πετύχει και αύριο.

Η Καλαμπάκα ζει και αναπνέει για αυτό το ματς, καθώς για την ομάδα των Μετεώρων αποτελεί στόχο πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος και επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, εκεί όπου της αρμόζει να βρίσκεται βάση ονόματος και βάση δυναμικής.

Ο Νίκος Αγγελάκης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει και αυτός να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην παρθενική του χρονιά στον πάγκο του ΑΣ Μετέωρα.

Το γήπεδο Φήκης αναμένεται να κατακλυστεί από άκρη σε άκρη, καθώς εκατοντάδες φίλαθλοι από όλο το νομό θα δώσουν το παρόν , για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση, που θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή , ενώ και οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς θα είναι βελτιωμένες.

Οι φίλοι των Σαραγίων και των Μετεώρων θα ετοιμάζουν όμορφη ατμόσφαιρα, στηρίζοντας τις ομάδες τους στο παιχνίδι της χρονιάς.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και φυσικά ο καλυτερος να κερδίσει και να πάρει τον τίτλο.

Το αυριανό μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ Ερασιτεχνικής θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας, με βοηθούς τους Μανασή και Μπαλά, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Λεωνίδας.

Related posts

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς