Ανύπαρκτος διαιτητής ήρθε να ζητήσει τα ρέστα, αλλά πήρε τις απαντήσεις του…

Για το συγκεκριμένο διαιτητή τίποτα δε μας εκπλήσσει. Εδώ και χρόνια σε διάφορα γήπεδα του νομού αποτελεί ένα από τα πρόσωπα προς αποφυγήν , έχοντας ουκ ολίγες φορές ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών με τις κακές διαιτησίες του.

Ο συγκεκριμένος ήρθε με υφάκι σήμερα να μας ζητήσει τα ρέστα για δήθεν αρνητική κριτική που του κάνουμε, μόνο που εμείς όσες φορές έχουμε ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τύπο έχουμε χρησιμοποιήσει ντοκουμέντα, βίντεο και δηλώσεις άλλων που του ασκούν κριτική.

Το συγκεκριμένο υποκείμενο προσπάθησε με απρεπείς χαρακτηρισμούς να….βρει το δίκιο του, αλλά πήρε φυσικά τις απαντήσεις που έπρεπε και κατάλαβε για ποιο λόγο σε όλο το νομό αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ποδοσφαίρου.

Φυσικά δεν πρόκειται να αρκεστούμε στο ότι τον στείλαμε αδιάβαστο με όσες αλήθειες άκουσε και θα πρέπει να τον κάνουν να προβληματιστεί , αλλά το θέμα θα φτάσει και εκεί που πρέπει, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά διαιτητής αντί να φροντίσει να βελτιώνεται μέσα από την όποια κριτική , ζητάει και τα ρέστα από όσους του την ασκούν.

Περισσότερα προσεχώς…

Related posts

‘Ανετη πρόκριση για την ΑΕΤ απέναντι στο Σπάρτακο

Φιλική νίκη της Λυγαριάς απέναντι στην ΑΕΤ, στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει πρωταθλήματος(PICS)

VIDEO με τα Highlights απ’το φιλικό Απόλλων Λυγαριάς-ΑΕΤ