Αναβάλλεται και το φιλικό με Αναγέννηση, επόμενο τεστ ξανά με ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη

Τα κρούσματα κορωνοιού που έπληξαν την ομάδα δεν της επιτρέπουν να αγωνιστεί αύριο Σάββατο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο ακυρώθηκε.

Το ίδιο θα ισχύσει και με το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη 8/9 επίσης εντός έδρας φιλικό με την Αναγέννηση ‘Αρτας που δε θα διεξαχθεί, καθώς οι ποδοσφαιριστές που κόλλησαν τον ιό ακόμη και αν έχουν βγει από την καραντίνα δε θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, ενώ υπάρχει φόβος και για περαιτέρω διασπορά.

Παράλληλα, λόγω του γάμου του Χρήστου Νιάρου, τις επόμενες ημέρες θα είναι απών ο αρχηγός της ομάδας, αλλά και όσοι συμπαίκτες του έχουν προσκληθεί.

‘Ετσι, εάν όλα πάνε καλά, οι κυανέρυθροι αναμένεται να αγωνιστούν ξανά σε φιλική αναμέτρηση το άλλο Σάββατο 11/9, όταν και θα αναμετρηθούν εκ νέου με τον ΠΑΟΚ Β’, αυτή τη φορά σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Οπότε, μέχρι τότε το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις.

Related posts

Ο Αλεξίου του Πορταϊκού αστόχησε εσχεμμένα σε πέναλτι, ως ένδειξη Fair Play στο ματς με τον Οικουμένιο(VIDEO)

Aπίθανη ματσάρα και “αγγλική” ισοπαλία για ‘Αγιαξ Ασπροκκλησιάς και Βαλτινό

Μαγική τελετή έναρξης στον 14ο Μύλο των Ξωτικών, με τα drones του Πίτερ Παν και του Αη Βασίλη!