Αναστολή νόμου για τα ερασιτεχνικά σωματεία θα ζητήσει η ΕΠΟ

Επαφές με την κυβέρνηση, εκτός του υφυπουργού Αθλητισμού, θα επιδιώξει να έχει το προσεχές διάστημα η ΕΠΟ, μέσω του προέδρου της και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θ. Ζαγοράκη.

Το αίτημα από την πλευρά του ποδοσφαίρου είναι να δοθεί παράταση στην εφαρμογή του νόμου για τα ερασιτεχνικά σωματεία, που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ ώστε να μπορούν, να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα και να χρησιμοποιήσουν δημοτικά και δημόσια γήπεδα.

‘Οσον αφορά την UEFA, η αναβολή της ψήφισης της ολιστικής μελέτης εξακολουθεί να κρατά παρκαρισμένα στην Ελβετία χρήματα, που προορίζονται για την ΕΠΟ και υπολογίζονται από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Πηγή: https://soccerplus.gr

Related posts

Νίκη Καστρακίου στο πολύ δυνατό φιλικό με τη Λυγαριά

Φιλική μοιρασιά για Μετέωρα και Πορταϊκό

A.O Tρίκαλα: Φιλική νίκη στον Παλαμά με μέτρια εμφάνιση και βαριά πόδια