Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντράγκαν Κνέζεβιτς, ενόψει της σεζόν 2025-2026 για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, με τις «πράσινες» να τερματίζουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να φτάνουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δείχνοντας πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του σύλλογου:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντράγκαν Κνέζεβιτς στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πέρυσι πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο δημιουργός της συγκεκριμένης ομάδας Ντράγκαν Κνέζεβιτς έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά με στόχο να φτάσει ο Παναθηναϊκός ακόμα πιο ψηλά.
Σε δήλωση του ο Κνέζεβιτς τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι δείξαμε την περασμένη χρονιά ότι είμαστε κοντά στην κατάκτηση της κορυφής και για αυτό θα παλέψουμε τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και θα παλέψουμε για να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει».