Ανακοίνωσε το φιλικό με ΑΟ Τρίκαλα ο Απόλλων Λάρισας

Tα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια εντός Λάρισας έκλεισε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» στις 24 Αυγούστου θα υποδεχτούν στη Φιλιππούπολη τον Α.Ο. Τρικάλων, στις 27 του μηνός τον Π.Ο. Ελασσόνας και στις 4 Σεπτεμβρίου τη Νίκη Βόλου, ομάδα που θα έχουν ως αντίπαλο και στο Πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Βαγγέλης Μόρας περιμένει και τις προσθήκες που θα γίνουν, έτσι ώστε να καταλήξει σιγά-σιγά και μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις σε ένα σχήμα, που θα χρησιμοποιήσει και στο Πρωτάθλημα, όταν ξεκινήσει.

Regista.gr

Related posts

Την Πέμπτη ο τελικός του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΤ

Mεταγραφή στη Βundesliga 2 U17 και τη Sportverein Darmstadt για το Νεοχωρίτη ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Ρίζο

Με “Μουφ” ξανά πρόεδρο το νέο Δ.Σ της Θύελλας Μεγαλοχωρίου και το νεαρότερο Αντιπρόεδρο όλων των εποχών