Ανακατατάξεις στις ημερομηνίες των επόμενων αγωνιστικών σε Α’ και Β’ ΕΠΣΤ

Κάποιες σημαντικές ανακατατάξεις θα έχουμε, ως προς τη διεξαγωγή των επόμενων αγωνιστικών στα πρωταθλήματα Α’ κα Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 14-15/2 τα ματς θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο για την Α’ ΕΠΣΤ με την πραγματοποίηση της 18ης αγωνιστικής, ενώ ισχύει και την Κυριακή για τους δύο ομίλους της Β’ Ερασιτεχνικής.

Ωστόσο, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο των Αποκριών θα έχουμε δράση μόνο για τη Β’ ΕΠΣΤ, όπου θα διεξαχθούν το πρωί του Σαββάτου 21/2 οι αγώνες της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο και το μεσημέρι τα παιχνίδια της 13ης επίσης εμβόλιμης στο δεύτερο όμιλο.

‘Οσον αφορά την Α’ Ερασιτεχνική, μετά το ερχόμενο Σάββατο, θα ξαναγίνουν ματς την Τρίτη 24/2, όπου θα διεξαχθεί εμβόλιμα η 19η στροφή και αυτό, διότι το Σάββατο 28/2 δε θα υπάρξει αγωνιστική δράση, λόγω της μαύρης επετείου από το δυστύχημα των Τεμπών.

Σχετικά με τη Β’ Ερασιτεχνική , θα γίνουν εκεί κανονικά τα παιχνίδια της επόμενης στροφής την Κυριακή 1/3.

Αυτές είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα των δύο κατηγοριών, με βάση το σχεδιασμό της ΕΠΣ Τρικάλων.

Related posts

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης του Διγενή με το Σπύρο Ευαγγέλου

«Μια μεγάλη αγκαλιά» η τελετή λήξης της Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα στο Φλαμούλι(PICS)

Ιούλιος στην Πύλη σημαίνει μία στάση στην “Εννοδία”… εκεί που η δροσιά συναντά την ομορφιά της φύσης(PICS)