ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ:(2016) Η “κυριαρχία” της ΑΕ Φαρκαδόνας κόντρα στο Ελευθεροχώρι

Το τρίτο κύπελλο ΕΠΣ Νομού Τρικάλων στην ιστορία της κατέκτησε το 2016  η ομάδα της Φαρκαδόνας η οποία στον τελικό του 42ου κυπέλλου κέρδισε καθαρά με 2-0 την ομάδα του Ελευθεροχωρίου.

Πιο έμπειρη η ομάδα της ΑΕΦ, στάθηκε καλά στο γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με τον Μηνά σε εξαιρετική μέρα πήρε το κύπελλο.
Το ματς είχε ρυθμό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι του Ελευθεροχωρίου είχαν στην αρχή δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ρούκα και Τσιούκα αλλά η Φαρκαδόνα ισορρόπησε και πήρε τον έλεγχο του αγώνα.
Ο Μηνάς απείλησε στο 15΄, 22΄, 35΄, 42΄, ο Ετόφ στο 43΄ και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Περικλής Μηνάς πήρε την μπάλα στο 44΄από την δεξιά πλευρά και με διαγώνιο «γεμάτο» σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθεροχωρίου για το 1-0.
Λιγότερες οι φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου.
Στο 51΄ο Κλιάκος μπλόκαρε το σουτ από τον Ψύρρα, στο 53΄μεγάλη ευκαιρία για την Φαρκαδόνα με τον Μηνά να δίνει στον Ετόφ και αυτός να πλασάρει πάνω στον Κλιάκο, στο 55΄ο Ετόφ έδωσε στον Μηνά αυτός σούταρε αλλά δεν ήταν καλό και η μπάλα έξω, απείλησε το Ελευθεροχώρι με κεφαλιά του Σκρέκα να ισοφαρίσει στο 80΄, αλλά στο 83΄έγινε το 2-0 , με τον Μηνά να βλέπει και πάλι τον Ετόφ και ο Βούλγαρος σε κενή εστία σφράγισε τη νίκη.
Φαρκαδόνα: Ντάλλας, Κωστακιώτης, Γκαντιάς, Κουμπούρας, Φορτούνης, Γιώτας, Φλιούκας (58΄Νάκου), Διβανές, Ετόφ (86΄Γρηγορίου), Μηνάς, Ψύρρας (71΄Γεωργιάδης)
Ελευθεροχώρι: Κλιάκος, Μπαρμπαρούσης, Τσιγάρας, Σκρέκας, Ρόμπος (67΄Τσαρούχας), Τσιούκας, Μαράβας (63΄Βερβέρας), Κεχαγιάς, Ρούκας, Χοτζάι, Γιαννούλας (52΄Κωτούλας)
Διαιτητές:Bαγγέλης Δουλόπουλος – Κ. Λεωνίδας – Κ. Σταφυλάς. Τέταρτος διαιτητής ο Στ. Λεωνίδας.

Related posts

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή