“‘Αλωσε” την Πάτρα ο Διαγόρας

Με το διπλό έφυγε από την Πάτρα ο Διαγόρας που επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στο γήπεδό της στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2. Δύο δοκάρια για την Παναχαϊκή στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μπάτροβιτς (51′) και Κουσκουνά (90+4′). «Χρυσός σκόρερ του Διαγόρα ο Λινάρδος (30′)

Ο σύλλογος της Ρόδου με γκολ του Λινάρδου στο 30’, μετά από γύρισμα του Ντοριβάλ από τα δεξιά, επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0. Ο Διαγόρας κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ (1-0), παρότι η Παναχαϊκή τον πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, με αυτό το τρίποντο, η ομάδα της Ρόδου ανέβηκε στη 2η θέση της Super League 2 με 26 βαθμούς. Από την άλλη, η Παναχαϊκή έμεινε στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

Οι φάσεις του αγώνα:

11’ Σέντρα του Αποστοόπουλου, κεφαλιά από τον Μπάτροβιτς, μπλόκαρε ο Τσέλιος.

30’ Γκολ για το Διαγόρα. Γύρισμα του Ντοριβάλ, πλασέ στην κίνηση από τον Λινάρδο και 0-1.

36’ Γύρισμα του Σταμόπουλου, πλασέ του Ανάκογλου μέσα από την περιοχή, άουτ.

51’ Δοκάρι για την Παναχαϊκή. Σουτ του Μπάτροβιτς από το ύψος μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου.

65’ Σουτ του Μπρους έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

67’ Σουτ του Μπάτροβιτς, ελάχιστα άουτ.

71’ Σουτ του Μπάτροβιτς έξω από την περιοχή, φοβερή εκτίναξη από τον Τσέλιο, που έστειλε τη μπάλα.

90+4′ Δοκάρι για την Παναχαϊκή. Ο Κουσκουνάς με γυριστό σου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου.

Σκόρερ: Λινάρδος (30′)

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος (85’ Παπαδόπουλος), Σταμόπουλος, Πλιάτσικας, Πατάπης, Μπρους, Μασούρας (60’ Τσερούτι), Μουστακόπουλος (71’ Κουσκουνάς), Μπάτροβιτς, Ανάκογλου, Γιούσης (85’ Λαρέα)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Σεληνιωτάκης (64’ λ.τρ. Αθανασίου), Ντοριβάλ (84’ Σμυρλής), Λινάρδος, Αλαέθ (84’ Κάκκο), Μπαστακός (76’ Κονέ), Μασούρας, Γεωργίου (76’ Αυγενικού)

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας