Akros & Akrathos: Με Τρικαλινή υπογραφή τα μαγαζιά που κάνουν θραύση στους Νέους Πόρους(PICS)

Εδώ και 20 χρόνια η οικογένεια Παναγιώτου με καταγωγή από το Πετρωτό Τρικάλων έχει βάλει την υπογραφή της στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης στους λαοφιλείς Νέους Πόρους.

Στην παραλία του χωριού, που ειδικά τους Καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες όχι μόνο από τη χώρα μας, αλλά και από πολλές χώρες της Ευρώπης, λειτουργούν δύο από τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις, με ιδιοκτησία της οικογένειας Παναγιώτου.

Ο λόγος για το Athos, μία ποιοτική ταβέρνα, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει την υψηλή γαστρονομία του μαγαζιού, με φρέσκα ψάρια, γευστικές συνταγές κρεατικών , τσιπουράκι, μπύρα ή κρασάκι, δίπλα στη θάλασσα.

Και φυσικά την άριστη φιλοξενία του μαγαζιού προς όλους εσάς.

Το Athos επισκέπτονται κάθε χρόνο και πάρα πολλοί Τρικαλινοί, που συνδυάζουν την υψηλή γαστρονομία με την όμορφη διαμονή, καθώς πέρα από την ταβέρνα υπάρχουν και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε πολύ καλές τιμές.

Δίπλα από το Athos υπάρχει το Akrathos. Το νεανικό Beach Bar , με δεκάδες ξαπλώστες, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπανάκι σας παρέα με ποιοτικό καφέ, χυμούς, ποτά και κοκτέιλ και να γευτείτε λαχταριστά Club Sandwich, Burgers, κρέπες και βάφλες.

‘Ολα αυτά δίπλα στο κύμα και με τη μουσική να παίζει στους ρυθμούς του Καλοκαιριού.

Για όλους τους Τρικαλινούς που πηγαίνουν στην περιοχή τα Akros και Akrathos αποτελούν κορυφαία επιλογή, με την οικογένεια Παναγιώτου να σας υπόσχεται την καλύτερη δυνατή περιποίηση και διαμονή.

Θα μας βρείτε παραλιακά στους Νέους Πόρους : Ποσειδώνος και Αντωνίου Σαμαράκη 1.

Τηλ: 2352041440.

Δείτε εικόνες από τις δύο επιχειρήσεις:

 

 

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά