Αιβάζογλου: “Θα παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους για την παραμονή”

Πριν λίγες ώρες ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου, μας δήλωνε με νόημα ότι επιθυμεί το συντομότερο να πουλήσει την ομάδα και να αποχωρήσει, ενώ το κλίμα έγινε πιο βαρύ, έπειτα από τον καταιγισμό σχολίων, για την επιλογή του να ορίσει γενική τιμή εισόδου 20 ευρώ στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αγοροπωλησία του ΑΟ Τρίκαλα, αφού βέβαια προκύψει ενδιαφερόμενος να πάρει την ΠΑΕ.

Ας δούμε όμως ποια είναι η θέση του Ηλία Αιβάζογλου για κάποια σειρά από ζητήματα, τα οποία τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα των Τρικαλινών φιλάθλων.

Σχετικά με το θέμα του Νίκου Κουσκουνά, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΟΤ μας επισημαίνει ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες που άφησαν φεύγοντας οι Παραγουανοί ήταν πολλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να περικόψει πάρα πολλά έξοδα, προκειμένου να καταφέρει να τρέξει την ομάδα, διότι σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορούσε να το κάνει.

Αναγκάστηκε λοιπόν να λύσει τη συνεργασία με το Νίκο.

‘Οπως τονίσε η στάση του Κουσκουνά ήταν αντρίκεια,καθώς μόλις ενημερώθηκε για την όλη κατάσταση, έδειξε κατανόηση και αποδέχτηκε το αίτημα για λύση της συνεργασίας.

Σχετικά τώρα με τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος του ΑΟΤ τονίζει ότι είναι πραγματικοί ήρωες, κάνοντας πράξη αυτό που τους ζήτησε, δηλαδή τη νίκη απέναντι στον Αλμωπό, προσθέτοντας ότι ο ίδιος μετά το ματς τους ανακοίνωσε ότι θα λάβουν πριμ για τη συγκεκριμένη νίκη.

Τέλος, όσον αφορά το στόχο της παραμονής που είναι κάτι που καίει τους φιλάθλους υπογράμμισε: “Να είστε σίγουροι ότι όσο βρίσκομαι στην ομάδα, πρώτος εγώ και όλοι μαζί θα δώσουμε μέχρι τέλος τον αγώνα μας για να σωθεί η ομάδα. ‘Εχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε όσο πάει”.

 

Related posts

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Για εμάς… τους γονείς

Κέρδισε πόντους ο Καγιούλης, αλλά όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος

Δήμητρα/Απόλλων:Πως ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική σεζόν τα παιδιά μας part1.