Αιβάζογλου σε Trikalascore: “‘Οσο είμαι εγώ στην ομάδα θα είναι και ο Σαμολαδάς-Διαψεύδει και η ΠΑΕ Τρίκαλα την ανακοίνωση της ΑΕΛ

Ο Νίκος Σαμολαδάς μπορεί να ανακοινώθηκε το απόγευμα από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο, κατά πως φαίνεται δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς τόσο ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου, όσο και η ΠΑΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο τεχνικός διευθυντής μετακομίζει στη Λάρισα.

Το Τrikalascore επικοινώνησε με τον Ηλία Αιβάζογλου, που αρχικά διέψευσε ότι ο Νίκος Σαμολαδάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα για να προσθέσει πως: “‘Οσο είμαι εγώ στα Τρίκαλα θα είναι και ο Σαμολαδάς”.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Τρίκαλα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση επί του θέματος:

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Αϊβάζογλου δηλώνουν κατηγορηματικά πως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο μετακίνησης του απόλυτα επιτυχημένου γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Σαμολαδά στην ομάδα της ΑΕΛ με την οποία οι σχέσεις μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες όπως επίσης άριστες είναι και οι προσωπικές μας σχέσεις μας με τον κ. Αλέξη Κούγια. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε ολο τον κόσμο με υγεία και ευημερία.

*’Ολα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Trikalascore που εδώ και μερικές ημέρες έγραψε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Νίκου Σαμολαδά, ο οποίος παραμένει στα Τρίκαλα.

Related posts

Φτιάχνει Dream team για τη Β’ ΕΠΣΤ ο AO Βαλτινού, με δύο ακόμη ηχηρές μεταγραφές

Ευχαριστήριο της ΑΕΤ στο χορηγό φανέλας Σάκη Μπέκα

Mε ωραία μπάλα ο Τηλυκράτης νίκησε τον Ατρόμητο Παλαμά(VIDEO)