Αγωνιστικός ρυθμός για την Ακαδημία Αμπελάκια Άγιαξ

Σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό βρίσκεται η ακαδημία Αμπελάκια – Άγιαξ Τρίκαλα από τα μέσα Σεπτέμβρη. Κάθε Σαββατοκύριακο είναι γιορτή, αθλητισμός και παιδικά χαμόγελα.

Συνεχίζοντας τα βήματα προς τα εμπρός, στον έκτο μόλις χρόνο λειτουργίας της, έχει ξεπεράσει και τις δικές της προσδοκίες. Λόγω του μεγάλου αριθμού παιδιών λειτουργούν πλέον αυτοτελή τμήματα ανά ένα έτος ηλικίας (Κ5, Κ6, Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14, Κ15, Κ16). Δημιούργησε μάλιστα ένα πρόσθετο νέο γήπεδο ακαδημιών με φυσικό χόρτο και προβολείς, δίπλα σε αυτό του συνθετικού τάπητα, για να καλύπτει τις ανάγκες της.

Τα παιδιά της ακαδημίας, αποκόμισαν τη φετινή σεζόν ήδη πολύ όμορφες εμπειρίες από τα φιλικά παιχνίδια που έπαιξαν με Πυργετό, Νεοχώρι, Ηρακλή Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Προάστιο Καρδίτσας και έρχεται συνέχεια, αφού έχουν προγραμματιστεί ήδη τα επόμενα φιλικά της ομάδας εντός και εκτός έδρας.

Παράλληλα με τους μικρούς, περνάνε καλά και οι μεγάλοι που έχουν κάνει όμορφες παρέες για χαλάρωση και καφέ στο Football Factory κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, ενώ πολλοί ακολουθούν την αποστολή της ομάδας σε εξορμήσεις εκτός Νομού. Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο, ενώ υπάρχει και δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για όποιον ή όποια θέλει να πάρει μία πρώτη γεύση.

Related posts

Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΑΟ Τρίκαλα Basket στη Λαμία

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Α’ Ερασιτεχνική

To Kick Boxing κερδίζει τη νεολαία των Τρικάλων, με τη συμβολή του προπονητή Φώτη Γεωργόπουλου(PICS)