Αγναντής-Μπουτζιώλης πρώτο τραπέζι πίστα στον Τσαλίκη

Από το χθεσινό χορό του Διγενή Νεοχωρίου δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώτος πολίτης του Δήμου Φαρκαδόνας , ο Δήμαρχος Σπύρος Αγναντής.

‘Εδωσε το παρόν πρώτο τραπέζι πίστα στην εκδήλωση, έχοντας δίπλα του το πρόεδρο της ΕΠΣΤ Θανάση Μπουτζιώλη και επί σειρά ετών συνεργάτη του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Στην παρέα ήταν ακόμη παρόντες ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κοσμάς, ο αρχιδιαιτητής Χρήστος Κούγκουλος, ο υπεύθυνος των Μικτών της ΕΠΣΤ Δημήτρης Κουτσώνας και ο υπάλληλος της ‘Ενωσης Αχιλλέας Ζήρας.

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές ο Τσαλίκης κατά τη διάρκεια της βραδιάς πλησίαζε το τραπέζι του Δημάρχου τραγουδώντας με την παρέα κάποια από τα άσματά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και καλή επιτυχία στο Σπύρο Αγναντή ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Related posts

‘Ολα τα αγαπημένα γλυκά και σιροπιαστά θα τα βρεις στο Ζαχαροπλαστείο “Τάσιος”(PICS)

Τα επινίκια για Οικονόμου-Αλεξανδρίδη, μετά την ΠΑΟΚτσήδικη νίκη στο ντέρμπι

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τα επίσημα του δημοτικού σταδίου, στο περιθώριο του σημερινού ματς