Aγκάλιασε την άνοδο το Δενδροχώρι με σούπερ “διπλό” στο μεγάλο ντέρμπι με την Πηγή

Το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Πηγής.

Εκεί ο τοπικός ΑΟΠ υποδέχτηκε το Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου, σε μία αναμέτρηση με φόντο την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

‘Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι, όπως η πλειοψηφία των φετινών ντέρμπι του συγκεκριμένου ομίλου με το Δενδροχώρι να επικρατεί με 1-2 και να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων που θα οδηγήσουν στην Α’ Ερασιτεχνική.

Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό κάθε άλλο παρά καταδικαστικό ήταν και για τη γηπεδούχο Πηγή, καθώς πιθανολογείται ότι και οι τρίτοι των δύο ομίλων τελικά θα ανέλθουν στην Α’ Ερασιτεχνική.

“Οπότε η σημερινή ήττα ίσως να μην κοστίσει και τόσο στους “κυανοκίτρινους”.

Στα του ντέρμπι τώρα, το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου το Δενδροχώρι είναι γεγονός ότι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 8′ της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ , με κοντινή κεφαλιά του Λαγκαδινού, ύστερα από κόρνερ του Μανάφα.

Στο 2ο ημίχρονο ημίχρονο το θέαμα ήταν κατά πολύ καλύτερο, κάτι στο οποίο συντέλεσε & η καλύτερη απόδοση των γηπεδούχων, ο ρυθμός αρκετά γρήγορος, με τις δύο ομάδες να πατάνε συχνά περιοχή και να ξεσηκώνουν κερκίδα.

Ωστόσο το Δεντροχώρι ήταν αυτό που πήρε και πάλι πρώτο κεφάλι στο σκορ, διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο 62′ με χτύπημα πέναλτι του Λαγκαδινού που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα,όταν λίγο νωρίτερα ο Παπαθανασίου, τράβηξε τον αντίπαλό του εντός περιοχής, με τον ρεφ Κοντίνο να υποδεικνύει άμεσα τη λευκή βούλα.

Το μόνο που κατάφερε η Πηγή από κει & πέρα, ήταν να μειώσει σε 2-1 με πολύ ωραίο γκολ γκολ του Λαφαζάνη, ενώ θα μπορούσε & σε κάτι καλύτερο, όπως στο 65′ με φάουλ χτύπημα του Σ. Ξαγαρά, στο 69′ σε φάση τετ α τετ με τον ίδιο παίχτη που νικήθηκε από τον Παπαβασιλείου & στο 80′ σε χτύπημα φάουλ του Τσίγκα.

Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και οι εντάσεις με αψιμαχίες μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, κάτι που άλλωστε συμβαίνει συχνά σε τέτοιου είδους ντέρμπι.

Διαιτητής: Κοντίνος

Βοηθοί: Σταφυλάς/Παπαγεωργόπουλος

Οι συνθέσεις

ΑΟ Πηγής(Κονοσπύρης):Πάτσιας, Παπαθανασίου, Κοθράς, Τσαντήλας, Τσίγκας, Κερασιώτης, Κατσινέλης, Πυκνάδας, Θ. Ξαγαράς, Λαφαζάνης, Κ. Ξαγαράς

Δενδροχώρι(Κρεμμυδιώτης): Παπαβασιλείου, Τουρλίδας, Τάσιος, Γιατζιτζόγλου, Στεφόπουλος, Λαγκαδινός, Μανάφας, Ευθυμιάδης, Γκουζιώτης, Πανάγος, Μπούλμπος

Related posts

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

Δήμητρα/Απόλλων: Στον τελικό και η Κ14!

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ