Αυτο”Χ”ειρία της Φήκης κόντρα στον Αστέρα Πετριτή

Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Φήκης η τοπική ομάδα έφερε 2-2 με τον Αστέρα Πετριτή για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο.

Η Φήκη στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Πετριτή μείωσε στο 70′ και στο 97′ ισοφάρισε σε 2-2 ένα τέρμα για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή του τέρματος.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαλτάς στο 14′ ύστερα από πάσα του Ιωάννου.

Στο 22′ ο Καλαμαράς βρήκε τον Ιωάννου, αυτός τροφοδότησε τον Μπαλτά ο οποίος με σουτ σημείωσε το 2-0.

Στο 70′ από εκτέλεση κόρνερ ο Ρουμελιώτης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο 97′ από νέο κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Μεντής πήρε την κεφαλιά, η μπάλα φάνηκε να ξεφεύγει από τον Μήλο και ο αρμόδιος βοηθός διαιτητής έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή κάτι για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την νοητή γραμμή του τέρματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΦΗΚΗ (Τ. Ρούσσας): Μήλος, Γιαννούλας, Τζέλης, Τεντολούρης, Δρόσος, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Μπαμπατσιάς (75′ Παναγιώτου), Ιωάννου, Πολυζόπουλος (94′ Μπακατσής), Μπαλτσάς (89′ Κατσιούλας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Ι. Σφακιανάκης): Θεοδωρόπουλος, Μεντής, Γογωβίτης (71′ Κοντομίχας), Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης (46′ Κ. Στεργίου), Γκοσίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας (55′ Βλαχόπουλος), Τσιάτσιος (81′ Σούκερας), Π. Στεργίου (81′ Γεωργοπάλης), Γεωργακόπουλος.

Related posts

VIDEO με την παρακάμερα του Trikalascore απ’τον τελικό ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Πύργου

A.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE

To φωτογραφικό λεύκωμα του Trikalascore απ’τον τελικό ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Πύργου