Αυτό εξόργισε τον Αλαφούζο με τις μεταδόσεις της SL2

Το SDNA αποκαλύπτει το παρασκήνιο του τιτιβίσματος του Αλαφούζου για την μετάδοση των αγώνων της Super League 2. Ο καθοριστικός ρόλος του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού τόσο στην εύρεση τηλεοπτικής στέγης των ομάδων της Super League 2 όσο και στην έναρξη του πρωταθλήματος.
O Γιάννης Αλαφούζος το μεσημέρι της Κυριακής χαρακτήρισε θλιβερή την μετάδοση της ΕΡΤ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με θέματα που αφορούν την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αλαφούζος ήταν από αυτούς που πρωτοστάτησαν, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Μάλιστα με oι πιέσεις που άσκησε στους κυβερνητικούς φορείς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ώστε να βρουν τηλεοπτική στέγη οι ομάδες και να εξασφαλιστεί η συμφωνία με την δημόσια τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες της Super League 2 έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Ο λόγος που εξανέστει ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ότι η μετάδοση του αγώνα έγινε με ερασιτεχνική παραγωγή και πιο συγκεκριμένα ότι ο αγώνας καλύφθηκε με μονοκάμερο, όπως δηλαδή γίνεται σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων. Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι μόνο ότι καλύφθηκε με μονοκάμερο αλλά και το πόσο κόστισε όλη η παραγωγή.

Sdna.gr

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας