Αφησε το στίγμα του το 5ο Tríkala TaeKwondo Summer Camp 2024(PICS)

Με πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ημερο 22-26 Αυγούστου στην πόλη μας και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του. Foudas 14 το 5ο Tríkala TaeKwondo Summer Camp 2024.

Το Camp διοργάνωσαν από κοινου ο A.C. Virona-Palmos Tae Kwon Do και ο A.C. Taekwondo Zeys Trikalon και συγκεκριμένα οι δασκαλοι Καμπανης και Κώστας Χατζης,ενώ συμμετείχαν 10 σύλλογοι και συνολικά πάνω από 90 αθλητές.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα όλες αυτές τις ημέρες να διδαχτουν τα μυστικά του αθλήματος από καταξιωμένους δασκάλους ενώ γενικότερα το επίπεδο του Camp ήταν ιδιαίτερα υψηλό καθώς συμμετείχαν μεταξύ άλλων Παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και πρωταθλητές Ευρώπης.

Συγκεκριμένα συμμετείχε ο Κώστας Δημητροπουλος με 6 Ευρωπαϊκά μετάλλια,  5 χάλκινα και 1 ασημένιο.

Ο Άρης Ψαρρης δις χρυσός σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Νίκος Δάφνης 9ος στο Παγκόσμιο εφήβων όπως και ο Νίκος Πετρακης.

Η νεαρή Παρασκευή Καλογήρου χρυσή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων και χάλκινη στο παγκόσμιο  και ο Rasca Artiom τρίτος junior European championship.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Μανώλης πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ Βορείου Ελλάδος,  ένας άνθρωπος που μοχθει για το καλό του αθλήματος αλλά και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σιδνει Μιχάλης Μουρουτσος. Που έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και το 6ο Tríkala TaeKwondo Summer Camp 2025, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει γίνει θεσμός.

Related posts

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου