Α.Σ Μετέωρα: Το ενδιαφέρον στην επόμενη ημέρα

H φετινή αγωνιστική σεζόν αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα των Μετεώρων, καθώς έγινε από όλους μία προσπάθεια, προκειμένου οι Καλαμπακιώτες να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία, σε μία δύσκολη χρονιά.

Ωστόσο, λίγο η ατυχία, λίγο κάποιες διαιτητικές αποφάσεις είχαν ως αποτέλεσμα τα Μετέωρα να μην καταφέρουν να παραμείνουν και πλέον έχει ανοίξει η συζήτηση για το τι  μέλλει γενέσθαι την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όταν και η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα, εκεί όπου εννοείται ότι θα κάνει ξανά πρωταθλητισμό, αναζητώντας την άμεση επάνοδο εκεί όπου της αρμόζει να βρίσκεται.

Η οικογένεια Βαβίτσα βρέθηκε την τελευταία διετία στο τιμόνι της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο και είναι γεγονός ότι μαζί με τους συνεργάτες τους στο Δ.Σ κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οικονομικό επίπεδο, παρά το ζοφερό σκηνικό στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας.

Πλέον, η οικογένεια Βαβίτσα θα πάρει την απόφασή της, αναφορικά με το αν επιθυμεί να συνεχίσει ή να παραδώσει τα ηνία του Α.Σ Μετέωρα, κάτι που προφανώς θα συμβεί στην καθιερωμένη Γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς.

‘Ενα καλό ερώτημα πάντως είναι το αν θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση και σε περίπτωση αποχώρησης της νυν διοίκησης εάν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα μπορέσουν άμεσα να επαναφέρουν τα Μετέωρα στη Γ’ Εθνική και φυσικά να διατηρήσουν εκεί την ομάδα.

Σίγουρα η πτώση στο τοπικό θα σημάνει και πολύ λιγότερα έξοδα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

‘Οπως και να έχει το σημερινό Δ.Σ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο όσον αφορά την επόμενη μέρα του ιστορικού σωματείου της Καλαμπάκας και σύντομα θα αποκαλύψουν τις προθέσεις τους.

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024