Α.Σ Μετέωρα: ‘Ερχεται ματσάρα με Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο “Β. Καρακίτσιος”

Το ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού στην Γ’ Εθνική των πρωταθλητών των Ενώσεων συνεχίζεται την Κυριακή και για τον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική.

Κατά την αγωνιστική αυτή τα Μετέωρα θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” της Καλαμπάκας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα θα δώσει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Άλλωστε όταν αγωνίζονται μεταξύ τους πρωταθλήτριες ομάδες κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι τώρα έχει κερδίσει στην έδρα του την Μαλεσίνα με 1-0 κι εκτός έδρας έχει περάσει με νίκη 1-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά, ενώ την περασμένη Κυριακή έφερε 1-1 στην Φιλιππούπολη της Λάρισας απέναντι στην τοπική Ανθούπολη.

Τα Μετέωρα από την πλευρά τους στην 1η αγωνιστική ηττήθηκαν με 0-3 από την Ανθούπολη στην έδρα της, την 2η νίκησαν εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κοίλων με 2-1, ενώ την 3η πήραν το ματς 3-0 άνευ αγώνα αφού το Νεοχώρι Γρεβενών δεν πήρε μέρος στα μπαράζ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προπονητή των Στέλιο Αρσένο ο οποίος πέρυσι στην αρχή της περιόδου ήταν στον ΑΟ Τρίκαλα ως τεχνικό δίδυμο μαζί με τον Τάκη Ρούσσα.

Τα Μετέωρα έχουν αντιμετωπίσει τον ίδιο προπονητή όταν ήταν στον Αλμυρό και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου την περίοδο 2019-20, ενώ ως ποδοσφαιριστή την είχαν αντίπαλο με τον Κένταυρο Βόλου και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Επίσης αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έχουν αναμετρηθεί με τα Μετέωρα με άλλες ομάδες του Βόλου κυρίως στην Γ’ Εθνική.

Όπως και να έχει το παιχνίδι είναι κρίσιμο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες κι αναμένεται το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος.

Sportskalampaka.gr

Related posts

Επίλεκτοι Σκιάθου και Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ πρόσφεραν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα(PICS)

Η μπασκετική ΑΕΤ στα χέρια του Αθανάσιου Λούκα

Από πότε έχουν άποψη για τον ΑΟ Τρίκαλα οι…εραστές των εράνων;