Α.Ο Πρίνους: Οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές της φετινής σεζόν

Ο Α.Ο Πρίνους διαθέτει τη φετινή αγωνιστική σεζόν μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής.

Για να φτάσουμε όμως εκεί, η διοίκηση χρειάστηκε να έρθει σε συμφωνία με ένα κορμό ικανών και έμπειρων παικτών που ανανέωσαν σε σχέση με πέρυσι, ενώ παράλληλα αποκτήθηκαν και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές για τα δεδομένα της κατηγορίας, σε θέσεις όπου υπήρχαν κενά στο ρόστερ.

Αναλυτικά τώρα ας δούμε ποιοι έμειναν και ποιοι ήρθαν στον Α.Ο Πρίνους:

Οι ανανεώσεις: Καλογρανας Βασίλειος,Ντελλας Αργύρης, Προκοπής Νταιλιανης,Βαγγέλης Νταιλιανης, Κυπριανος Κοθρας, Αλέξης Κοθρας, Γιώργος Ψύχος, Χρήστος Κεφάλας, Χάρης Κεφάλας, Βασίλης Ακριβός
Χρήστος Μπαρουτας, Σταύρος Μπαρουτας, Παναγιώτης Αλεξίου, Χρήστος Νικλητσιωτης, Παναγιώτης Τσιουκας, Λάμπρος Αθανασάκης,Δημήτρης Μαντας, Καλογρανας Ηλιας.

Οι μεταγραφές: Αχιλλέας Καραισκος από Γενεσι,Ευθύμιος Γεωργουλας από Γενεσι, Λάμπρος Γκονιαρης από Γενεσι, Θωμάς Καραλης από Πρόδρομο,Βασίλης Γκουβινας από ΑΕΚ Σαραγιων, Γιωργος-Παΐσιος Τασούλας από Δήμητρα Απόλλων, Κωστας Νταλασης από Πιαλεια, Διονύσης Παππάς

Related posts

Τρίτος στην Ευρώπη στο ΜΜΑ ο Τρικαλινός Αποστόλης Σταμούλης

Παύλος Παπακώστας: Από τον ΑΟ Τρίκαλα στην ΑΕΚ!

5ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15 ο Δημήτρης Δημόπουλος