Α.Ο Πηγής:Kρατάει όλο τον περσινό “κορμό” και έχει βλέψεις πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν

Ο Α.Ο Πηγής ήταν μία από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις πέρυσι, στο 2ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Με οδηγό , λοιπόν, την περσινή χρονιά η διοίκηση του σωματείου, οραματίζεται όπως ο ΑΟΠ τη σεζόν 2026-27 να βάλει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, θέλοντας να κάνει πρωταθλητισμό.

‘Οπως έχουμε ήδη , προπονητής του σωματείου αναλαμβάνει ο ‘Αγγελος Λαφαζάνης, ενώ η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με το σύνολο του περσινού ρόστερ, καθώς αναμένεται να ανανεώσει το σύνολο των παικτών.

Από κει και πέρα, θα γίνουν οι προσθήκες που απαιτούνται, προκειμένου ο ΑΟ Πηγής να φτάσει αγωνιστικά στα επίπεδα που επιθυμούν οι άνθρωποί του και να μπορέσει ένα να υλοποιήσει τους στόχους του στο επόμενο πρωτάθλημα.

Related posts

Νέος πρόεδρος στον ΠΟ Ελασσόνας

Ανακοίνωση-κάλεσμα του Διγενή Νεοχωρίου προς τον κόσμο

“Τσεκάρει” και Κωστόπουλο από Δήμητρα ο Βράχος Καστρακίου