Δυνατό τεστ με 5 τέρματα και φιλική νίκη της ΑΕΚ Σαραγίων κόντρα στο Πρίνος

‘Eνα ενδιαφέρον και δυνατό φιλικό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Σαραγίων με την τοπική ΑΕΚ, νεοφώτιστη φέτος στην Α’ Ερασιτεχνική να αντιμετωπίζει το Πρίνος.

‘Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες αν και όχι απόλυτα έτοιμες ακόμη και με κάποιες απουσίες στο ρόστερ τους να αποδίδουν όμορφο τέρμα.

Η ΑΕΚ Σαραγίων επικράτησε με 3-2, σε ένα χορταστικό φιλικό, που είχε ακόμη αρκετές φάσεις, αλλά και δύο ακυρωθέντα τέρματα.

Γενικώς φάνηκε ότι αμφότερες οι ομάδες εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά μπορούν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής. Ειδικά δε όσον αφορά το Πρίνος είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω με αρκετές προσθήκες να γίνονται το επόμενο διάστημα.

Σίγουρα πάντως σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο Βίκτωρ Ψύχος κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ στην ΑΕΚ Σαραγίων το δίδυμο Μπαταγιάννη-Παπακυρίτση χτίζει ένα σύνολο που θα καταφέρει να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο Α’ ημίχρονο ο Τσαρελάς. Μετά από προσπάθεια του Παναγιώτη Παπαβασιλείου η μπάλα στρώθηκε στον Τσαρελα και με σουτ έκανε το 1ο γκολ.

Στο 55′ ο Χαρ. Σταμάτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το Πρίνος.

‘Αμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ Σαραγίων που έπειτα από μπαλιά του Μπαταγιαννη στην πλάτη της άμυνας και ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1.

Στο 70′ ο Β. Σακελλαρίου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 84’, ΄. έπειτα από εκπληκτικη κάθετη μπαλιά του Μπαταγιαννη στον Πατέλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Για την ομάδα του Πρίνους είχαμε και δύο ακυρωθέντα γκολ στην επανάληψη.

Διαιτητές: Μανασής-Αβραάμ-Κοντοκώστας

Οι συνθέσεις
ΑΕΚ Σαραγίων(Παπακυρίτσης):Σεραφης Κοκκιάς μπελιμπασάκης Μαυρίκιου Μαυρίκος Τσαρελάς, Καταραχιάς Χριστοδούλου Παπαβασιλείου Παύλος Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Πούλιος

Μπήκαν  στο ημίχρονο οι: Μπαταγιαννης, Πατέλης Μοσχόπουλος Μουρίκης Μαυρομμάτης και Κρομμύδας

ΑΟ Πρίνους:Παπαγεωργίου, Καλογρανας Ηλίας Ψύχος, Πατραμάνης Άλεξ. Σακελλαρίου Μερτσιωτης Κοθρας , Αλεξίου Παν. Κουρεντας, Χαρ. Σταμάτης, Π. Σταμάτης

‘Επαιξαν και οι: Τσιούκας ,Κεφάλας Χαρ. Κίσσας ,Χαρχαντής Πατραμάνης Δημ. ,Ζαμπρας.

Related posts

Ξεκινάει ο όμιλος των Μετεώρων για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική-Το πλήρες πρόγραμμα

Με τρεις αθλητές οι Pretorians του Ηarlem Fight Gym στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Grappling

Τα συλλυπητήρια του Ασκληπιού για το χαμό του Τάκη Παπαγεωργίου