3 χρόνια στα ηνία του Α.Ο Τρίκαλα ο Ηλίας Αιβάζογλου

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο Ηλίας Αιβάζογλου, προχώρησε στην αγορά της ΠΑΕ Τρίκαλα, από τον τότε μεγαλομέτοχο Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είναι πλέον ένας από τους μακροβιότερους προέδρους της τελευταίας 20ετίας στον Α.Ο Τρίκαλα και η διαδρομή του στην ομάδα της πόλης μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Αιβάζογλου, αποτελεί τον εγγυητή της οικονομικής και διοικητικής σταθερότητας του Α.Ο Τρίκαλα, καθώς επί των ημερών του η ομάδα όχι απλά δε χρωστάει πουθενά και σε κανέναν, αλλά παράλληλα με χρήματα που διέθεσε ο ίδιος ο πρόεδρος, έχει εξοφλήσει όλες τις παλιές προσφυγές που είχαν εξελιχτεί σε μεγάλο βραχνά για το σύλλογο, αφήνοντας έτσι παρακαταθήκη και για το μέλλον.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα έχει διατηρηθεί στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, εκεί δηλαδή όπου παραδοσιακά αγωνιζόταν ο Α.Ο Τρίκαλα.

Αν μη τι άλλο θετικότατο πρόσημο σε αυτή την τριετία για τον Ηλία Αιβάζογλου, σε σχέση με κάποιους άλλους πρώην προέδρους που και χρέη άφηναν φεύγοντας, αλλά και την ομάδα υποβίβαζαν σε χαμηλές κατηγορίες.

Πλέον ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα έχει στο πλευρό του, τους Παραγουανούς ατζέντηδες που προ ολίγων μηνών μπήκαν στην ομάδα και όλοι μαζί από κοινού μοχθούν για το καλύτερο στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League2.

Related posts

To “Εκτός Εδρας” θυμήθηκε την εκστρατεία εκατοντάδων Τρικαλινών στο Βύρωνα το 1999

Μεγάλη επιτυχία της ‘Αννης Παπαγεωργίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης υποταγής (Grappling Gi Nogi)

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση