12 βαθμούς σε 7 ματς:Ποιος περίμενε περισσότερους;

Διανύσαμε το 1/4 του πρωταθλήματος της SL2, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί οι 7 από τις 27 συνολικά αγωνιστικές που θα διεξαχθούν μαζί με τα 5 ματς των πλέι οφ και ο Α.Ο Τρίκαλα φιγουράρει στην τρίτη θέση , έχοντας 12 βαθμούς.

Τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και δύο από το δεύτερο Ιωνικό.

‘Αραγε ποιος περίμενε περισσότερους βαθμούς για τους κυανέρυθρους και μάλιστα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου ήδη όλες οι ομάδες έχουν χάσει τόσους βαθμούς;

Ρεαλιστικά , η έως τώρα παρουσία του Α.Ο Τρίκαλα γεμίζει με ικανοποίηση τους Τρικαλινούς φιλάθλους, που βλέπουν την ομάδα ικανή να μπει στην 6άδα των πλέι οφ που αποτελεί και το βασικό της στόχο.

Θα το πούμε για πολλοστή φορά: Δε γίναμε από τη μία στιγμή στην άλλη Μπαρτσελόνα. Ούτε τα Τρίκαλα έγιναν ξαφνικά φαβορί για άνοδο και άλλα τέτοια που ακούμε δεξιά και αριστερά.

Ορθώς ο Χαραλαμπίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι άλλες ομάδες είναι τα φαβορί. Και πως να μην είναι, όταν έχουν ρίξει τριπλάσια και πλέον χρήματα σε σχέση με τους κυανέρυθρους;

‘Ασχετα εάν τα Τρικαλα μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ ανταγωνιστικά και δε χάνουν την επαφή με την κορυφή, θα πρέπει όλοι να μείνουν προσγειωμένοι και το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο που θα πρέπει να διατηρήσει χαμηλά την μπάλα, ακόμη και αν στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχουν πλέον υψηλοί στόχοι.

Θα ήθελα δε να τονίσω ένα θλιβερό φαινόμενο, που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει γύρω από τον Α.Ο Τρίκαλα.

Μετά το ματς με τον Εργοτέλη, υπήρξαν ειρωνικά και προφανώς κακόβουλα σχόλια, κάποιων ελάχιστων Τρικαλινών, που ουδέποτε τους έχουμε δει να γράφουν κάτι θετικό μετά από μία μεγάλη νίκη.

Δυστυχώς, πρόκειται για ανθρώπους που τόσα χρόνια πάνε και στο γήπεδο και τους έχουμε δει και εκεί να δημιουργούν θέματα από το πουθενά.

Και το ερώτημα είναι: Πως γίνεται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να νοιάζονται για αυτή την ομάδα, όταν το μόνο μέλημά τους είναι το να βρουν αφορμή για κράξιμο και πικρόχολα σχόλια;

‘Ολοι στον Α.Ο Τρίκαλα είναι βέβαιο οτι θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι, όπως άλλωστε έχουν τονίσει αρκετοί παίκτες κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους.

Υ.Γ: Respect στον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και δίχως λαικισμούς και προσπάθεια να γίνει με το ζόρι αρεστός στον κόσμο, έχει φτιάξει μια αξιόλογη ομάδα και ο ίδιος έχει κερδίσει το σεβασμό της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων.

Ακόμη και εκείνοι που έλεγαν ότι δε θα έβγαζε ούτε την 5η αγωνιστική, πλέον αρχίζουν να αναθεωρούν.

Είναι γεγονός ότι ο Α.Ο Τρίκαλα έχει κάνει πολλούς φέτος να αναθεωρήσουν και έχει ενώσει όλη την πόλη (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) σε μία κοινή προσπάθεια για ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Related posts

Στην Elite της Ευρώπης δύο Τρικαλινοί αθλητές στο ΜΜΑ

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον Κυριακάτικο τελικό ανόδου AOT BC-Αλμυρός

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι